ازگل ژاپنی
ازگیل ژاپنی که در زبان محلی آن را به اسم انبه یا انبوه می شناسند دارای درختی با برگ های زیبا است که به حالت جالبی مثل خوشه انگور بر روی درخت می روید. این میوه هم خانواده میوه هایی چون گلابی و سیب است و سرعت رشد بسیار بالایی هم دارد.
در واقع اگر چند دانه از آن ها را در زمین بکارید سال بعد خوشه های آن را مشاهده خواهید کرد، لازم به ذکر است که بگوییم در هر میوه از ازگیل سه تا چهار دانه وجود دارد که از خواص بی شماری برخوردار هستند. برای خرید بلیط هواپیما مشهد رشت یا بلیط لحظه آخری مشهد ساری به سایت بلیط هواپیمای ارزان مراجعه کنید.
ازگیل (گیلان و مازندران)
ازگیل از دیگر میوه های استان گلستان، مازندران و گیلان می باشد که در زبان محلی کونوس نامیده می شود. ازگیل میوه کروی شکلی است که رنگ قهوه ای دارد، اما اگر به خوبی نرسد مزه ترشی دارد که خوردن آن به سختی امکان پذیر است به نحوی که باید با آب آن را پایین ببرید، از طرفی اگر بتوانید رسیده آن را پیدا کنید بافتی کاملا نرم و شیرین دارد.
ازگیل از خاصیت اسیدی برخوردار است و از آن برای تهیه انواع ترشی و کنسروها استفاده می شود، البته دقت داشته باشید با توجه به این که اسید سیانیدریک دارد کاملا سمی است و نباید از آن استفاده کنید، اما جوشانده برگ آن می تواند بیماری های بسیاری را از بین ببرد که می توانید برای درمان بیماری هایی چون برفک، آبسه، اسهال کودکان، تنظیم فشار خون و قند خون استفاده کنید.
انار جنگلی(گیلان و مازندران)
درخت انار را می توانید در مناطق گوناگون مشاهده کنید که نوع جنگلی آن برخلاف درخت های دیگری که می شناسید کاملا کوچک و ترش هستند و برای تهیه رب انار اصیل گیلانی مورد استفاده قرار می گیرد، چرا که دارای غلظت رنگ و ترشی بیشتری است.
در واقع شما می توانید انارهای محلی را با اندازه کوچک و سبزی که دارد مورد استفاده قرار دهید، اما برای افرادی که دچار مشکل معده هستند توصیه نمی شود.